header-versicolor-flat.jpg

Tuinontwerp

Kleurrijke Tuinontwerpen

Wilt u ook veel méér van uw tuin maken? Geen zin in standaard oplossingen?

Het hele jaar door kunt u terecht bij Marianne en haar VERSICOLOR TUINONTWERP-BUREAU voor:
Tuinadvies op maat, Tuinschetsen en -ontwerpen, Beplantingsplannen & Hulp bij de beplanting

beplantingsadvies.jpg

Beplantingsadvies op maat tijdens inspirerende tuindagen

Zaterdag 29 april: Spelen met kleur in je tuin!
Mijn specialiteit zijn bloemrijke, kleurige en natuurlijke tuinen met veel vaste planten en bloeiende heesters. Met borders op kleur, geurige planten en natuurlijk rekening houdend met bloei in alle seizoenen, zodat u de jaargetijden intenser beleefd. Romantische tuinen met veel bloei en weinig 'verstening' zijn Versicolor's visitekaartje!

En: 'Zelfs de kleinste tuin kan overvloed hebben binnen zijn eigen beperkingen' (Vita Sackville-West). Door te spelen met hoogte en vormen, wordt uw tuin een spannender plek, die niet in één keer te overzien is.

Binnenkort leest u hier de nieuwe data van de Tuindagen.

visitekaartje.jpg

Wilt u ook een verrassende, romantische en persoonlijke tuin op maat?

We maken graag plaats voor meer 'natuur' in uw tuin. Geniet volop van rondzoemende bijen, het drukke gefladder van kleurige vlinders, vogelgezang in de bomen of kikkers die lustig kwaken in uw eigen vijver.Daarmee komt uw tuin tot leven!

Natuurlijk houden we volop rekening met uw persoonlijke wensen en gaan we graag met u in gesprek. Mail ons vrijblijvend voor een indicatie van de kosten van een of meer schetsen, een ontwerp in kleur en/of een beplantingsplan. Het eerste adviesgesprek is gratis, wij berekenen dan alleen reiskosten. Aansluitend kom ik persoonlijk bij u langs, om uw huidige tuin te bekijken, foto's te maken van de huidige situatie en uw wensen te bespreken middels een uitgebreide vragenlijst. Het is handig om dan alvast de maten (l x br) van de tuin te hebben opgemeten.

tuintekening.jpg

Heel veel mogelijkheden

Van rechte tuinen met strakke paden tot romantische ronde vormen omringd door bloemen... er zijn heel veel mogelijkheden om uw tuin tot leven te brengen. In onze tuinen kunt u rondlopen en de vele kleinere tuindelen 'vertalen' naar uw eigen perceel thuis.

Natuurlijk zijn onze unieke tuinen, met 15 verschillende tuinkamers, voor u als klant altijd op afspraak te bezoeken, ter inspiratie! Mail voor een persoonlijke afspraak aan Marianne via: versicolortuin@gmail.com, of bel : 06 40308610 (tussen 10.00-16.00 uur). Graag geef ik u dan een eerste indicatie van de kosten waarbij u een keuze kunt maken uit de mogelijkheden: maatwerk voor uw tuin.

NB: Alle teksten, foto's en illustraties op deze website zijn eigendom van Versicolor Tuin en Ontwerp en mogen alleen na schriftelijke toestemming elders worden gebruikt.
Mail: versicolortuin@gmail.com KvK nr. 37113800

banner-degroeneroute.jpg

Samenwerking met De Groene Route

Weest welkom en bezoek de prachtige tuinen en kwekerijen van de Groene Route.
Duurzaam tuinieren: Biodivers Genieten!

Bezoek straks de website