Kleurrijke Tuinontwerpen

WIlt u ook veel méér van uw tuin maken? Geen zin in standaard oplossingen?

Het hele jaar door kunt u terecht bij Marianne en haar VERSICOLOR TUINONTWERP-BUREAU voor:

* Tuinadvies op maat
* Tuinschetsen en -ontwerpen
* Beplantingsplannen
* Hulp bij de beplanting

Mijn specialiteit zijn bloemrijke, kleurige en natuurlijke tuinen met veel vaste planten en bloeiende heesters. Met borders op kleur, geurige planten en natuurlijk rekening houdend met bloei in alle seizoenen, zodat u de jaargetijden intenser beleefd. Romantische tuinen met veel bloei en weinig 'verstening' zijn Versicolor's visitekaartje!

En: 'Zelfs de kleinste tuin kan overvloed hebben binnen zijn eigen beperkingen'  (Vita Sackville-West). Door te spelen met hoogte en vormen, wordt uw tuin een spannender plek, die niet in één keer te overzien is.

ZIE DE FOTOGALERIJ VOOR VEEL VOORBEELDEN VAN RECENT GEREALISEERDE TUINEN.


Beplantingsadvies op maat tijdens inspirerende tuindagen

Zaterdag 8 april: beplantingsadvies op Open Dag De Wuijver Noord-Scharwoude
Is geweest

Zaterdag 29 april: Spelen met kleur in je tuin!

Is geweest

Zaterdag 10 juni: Geur in je tuin, een ontdekkingstocht!
Is de uitdrukking ‘in geuren en kleuren’ ook al op úw tuin van toepassing? Naast vrolijk bloemgewemel kunnen heerlijke geuren op terras en in de border veel toevoegen aan uw tuinplezier. En er zijn vast veel meer geurige planten dan u nu beseft! Klimplanten en kruiden, maar ook rozen en vaste planten kunnen zalig ruiken.
Bij Kwekerij Zonneveld aan de Middenweg 459 in Heerhugowaard kunt u hiermee vandaag komen kennis maken… snuffelen aan bloemen, strijken langs blaadjes, genieten! Tuinontwerpster Marianne Greiner van Versicolor Tuinontwerp is op zaterdag 10 juni aanwezig tussen 10.00-16.00 uur aanwezig om voor een slechts €15,00 een geurig beplantingsplan voor uw terrasbakken of kleine border te maken. Maak nu een afspraak via: versicolortuin@gmail.com voor een tijdstip op 10 juni.

Za en zo 15 en 16 juli  - Feest in de tuin, volop kleur en overdaad
Open dagen in de Versicolortuin, waar u kunt genieten aan de pure overdaad aan bloemen en kleuren. Dit weekend kunt u ook zelf kennismaken met Marianne's tuinontwerpen. Neem een schetsje mee van een border of tuinhoekje in uw eigen tuin en kom kijken welke kleurencombinaties u het meeste aanspreken!
Maak een afspraak voor een gratis beplantingsadvies 'op kleur' voor jouw border thuis (max. 5 meter) bij Marianne tussen 11.00 en 15.00 uur via: versicolortuin@gmail.com

Zaterdag 29 september: Biologische bloembollen, nu planten!
Wanneer in de herfst de vaste planten-borders in je tuin langzaam minder mooi worden, is het heerlijk om je alweer te verheugen op een kleurig voorjaar. Dus hoogste tijd om bloembollen plannen te maken! Kwekerij Nico Zonneveld uit Heerhugowaard en Tuinontwerp Versicolor uit Hollands Kroon organiseren op zaterdag 29 september van 10-16 uur een bloembollenevenement voor de hele regio om hebberig van te worden…
Zij willen u graag laten kennis maken met duurzaam tuinieren.
Op de kwekerij zijn die dag volop biologisch gekweekte voorjaarsbollen te koop – gekweekt met aandacht voor de natuur en zonder gif! Tuinontwerpster Marianne van Versicolor is de hele dag aanwezig om u te helpen. U kunt een afspraak maken om voor slechts €10,00 een bloembollen-beplantingsplan te laten maken voor een hoekje van uw tuin of een kleine border. Maak nu een afspraak via: versicolortuin@gmail.com voor een tijdstip op 29 september.  
Wilt u ook een verrassende, romantische en persoonlijke tuin op maat?

We maken graag plaats voor meer 'natuur' in uw tuin. Geniet volop van rondzoemende bijen, het drukke gefladder van kleurige vlinders, vogelgezang in de bomen of kikkers die lustig kwaken in uw eigen vijver.Daarmee komt uw tuin tot leven!


Natuurlijk houden we volop rekening met uw persoonlijke wensen en gaan we graag met u in gesprek. Mail ons vrijblijvend voor een indicatie van de kosten van een of meer schetsen, een ontwerp in kleur en/of een beplantingsplan. Het eerste adviesgesprek is gratis, wij berekenen dan alleen reiskosten.
Aansluitend kom ik persoonlijk bij u langs, om uw huidige tuin te bekijken, foto's te maken van de huidige situatie en uw wensen te bespreken middels een uitgebreide vragenlijst. Het is handig om dan alvast de maten (l x br) van de tuin te hebben opgemeten.


      


Heel veel mogelijkheden...

Van rechte tuinen met strakke paden tot romantische ronde vormen omringd door bloemen... er zijn heel veel mogelijkheden om uw tuin tot leven te brengen. In onze tuinen kunt u rondlopen en de vele kleinere tuindelen 'vertalen' naar uw eigen perceel thuis.
Natuurlijk zijn onze unieke tuinen, met 15 verschillende tuinkamers, voor u als klant altijd op afspraak te bezoeken, ter inspiratie!
Mail voor een persoonlijke afspraak aan Marianne via: versicolortuin@gmail.com, of bel : 06 40308610 (tussen 10.00-16.00 uur). Graag geef ik u dan een eerste indicatie van de kosten waarbij u een keuze kunt maken uit de mogelijkheden: maatwerk voor uw tuin.

NB: Alle teksten, foto's en illustraties op deze website zijn eigendom van Versicolor Tuin en Ontwerp en mogen alleen na schriftelijke toestemming elders worden gebruikt. Mail: versicolortuin@gmail.com
KvK nr.  37113800


Versicolor