Open tuindagen

Inspiratie voor uw eigen tuin...

31 jaar Versicolor Tuin
Onze kleurrijke Versicolor Tuin in Lutjewinkel (NH) bestaat inmiddels 31 jaar. Lees hier binnenkort meer over extra activiteiten en exposanten.OPEN WEEKENDS 2019

Alle open dagen van 11-17 uur
In 2019 is de Versiolor tuin weer meerdere weekends geopend, zodat de tuin telkens weer een heel ander beeld biedt. Entree €4,00 p.p.

20 en 21 april

25 en 26  mei

22 en 23 jun

20 en 21 juli

14 en 15 sept.

VERSICOLOR ADRES

Zoutkaag 8, 1732 LW Lutjewinkel
Tel. 06 40308610 (overdag 10/16)
Contact liefst via e-mail : versicolortuin@gmail.com
De entree is € 4 p.p. en wij doen daarvan elk jaar meerdere schenkingen aan de Vlinderstichting.


NB: Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met smalle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas niet toegankelijk met rolstoelen en rollators. Honden zin welkom mits kort aangelijnd ivm de smalle paadjes.

WIJ HETEN U GRAAG WEER WELKOM IN 2019.

Al onze open weekends zijn tegelijk met vele andere tuinen en kwekerijen van www.degroeneroute.nl en Top in de Kop.Tuinclubs en bussen

Tuinclubs, Groei & Bloei-afdelingen en andere verenigingen vanaf ca. 10 personen kunnen een afspraak maken voor een eigen bezoek inclusief een persoonlijke rondleiding.Wij ontvangen u graag en vertellen u meer over het ontstaan en de opzet van onze tuin.

Wij hebben helaas geen koffie- en thee-voorzieningen voor grote groepen (bussen). Dit kan wel worden gereserveerd bij 'De Huyskamer' in Lutjewinkel (slechts 1 km van de tuin). 
Mail voor een aanvraag in 2018:  versicolortuin@gmail.com

Algemene voorwaarden voor groepsbezoeken
* Als wij uw aanvraag hebben ontvangen per e-mail en hebben bevestigd, staat uw bezoek in de agenda en wordt er op u gerekend.
* We doen onze uiterste best om aan al uw aanvragen te voldoen en voorzien u ook graag van tips voor andere tuinen en kwekerijen in de omgeving, lunch-gelegenheden enzovoort. Kijk daarvoor ook op www.degroeneroute.nl en www.topindekop.nl
* Wij vragen u om een week voor het bezoek de afspraak nog even te herbevestigen en het definitieve aantal bezoekers aan ons door te geven. Annuleren van een groepsbezoek kan kosteloos tot uiterlijk een week voor aanvang. Daarna worden er percentueel oplopende kosten in rekening gebracht. Er wordt namelijk voor elk groepsbezoek nóg intensiever in de tuinen gewerkt voor een perfecte staat van onderhoud...
* Bezoek aan onze tuin is voor eigen risico. Het is een privétuin met salle paden en diverse op- en afstapjes. De tuin is helaas niet toegankelijk met rolstoelen en rollators.


Inspiratiedagen samen met Kwekerij Zonneveld

Informatie volgt


Tuin Columns

Beleef de Versicolor tuin
Lees de leukste column verhalen over onze Versicolor tuin; de verschillende dieren en onze werkzaamheden in de tuinen.

Versicolor